sex videos
site
phim sec

Φτιάξτε Πολύχρωμα Τριαντάφυλλα με Αυτόν τον Οδηγό Βήμα προς Βήμα & Εντυπωσιάστε τους Φίλους Σας

Φτιάξτε Πολύχρωμα Τριαντάφυλλα με Αυτόν τον Οδηγό Βήμα προς Βήμα & Εντυπωσιάστε τους Φίλους Σας

Έχετε πιθανώς ακούσει ή δει μπουκέτα με πολύχρωμα τριαντάφυλλα. Τα άνθη τους είναι μαγευτικά, όμορφα και φυσικά. Σε αυτό το σύντομο οδηγό θα σας δείξουμε βήμα προς βήμα πως να δημιουργήσετε μόνοι σας τα δικά σας τριαντάφυλλα με τα πολύχρωμα πέταλα.

Αν σας αρέσουν τα τριαντάφυλλα και θεωρείτε πως είναι το καλύτερο στοιχείο της διακόσμησης του σπιτιού σας, θα βρείτε αυτή την ιδέα ενδιαφέρουσα. Όταν βλέπετε  τις εικόνες με αυτά τα τριαντάφυλλα, θα σκέφτεστε πως προέρχονται από κάποια υβρίδια της γενετικής μηχανικής μετά από βελτίωση, αλλά ευτυχώς δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση και μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας, μόνοι σας από την άνεση του σπιτιού σας. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και αποτελεί μια  άριστη πρόταση γα δώρο σε μια επίσκεψη.

Φτιάξτε μόνοι σας πολύχρωμα τριαντάφυλλα

Η διαδικασία είναι απλή, κατανοητή κι εξαιρετικά ελκυστική. Βασικά, αυτό που θα κάνουμε είναι να αλλάξουμε το χρώμα των πετάλων χρησιμοποιώντας το σύστημα διαπνοής του φυτού. Το ξύλωμα είναι ο αγωγός ιστός του φυτού που μεταφέρει το νερό και τα θρεπτικά στοιχεία από τις ρίζες στο πάνω μέρος του φυτού, δηλαδή στα φύλλα, τους βλαστούς και τα πέταλα των ανθέων.

Αν το στέλεχος ενός τριαντάφυλλου βυθιστεί σε χρωματισμένο νερό, τότε αυτό το χρώμα θα μεταφερθεί στο πάνω μέρος μέχρι τα άνθη. Το νερό φτάνει στα πέταλα και τελικά αποβάλλεται υπό μορφή σταγόνων από τα υδατώδη, που είναι μικροί πόροι στα άκρα των πετάλων. Το νερό εξατμίζεται αλλά το χρώμα παραμένει στα πέταλα και εμποτίζεται εκεί. Με αυτόν τον τρόπο, τα χρώματα ομορφαίνουν το τριαντάφυλλο. Αυτό λειτουργεί καλύτερα με τα λευκά τριαντάφυλλα, μιας και το εξωτερικό στρώμα των πετάλων είναι διαφανές και απορροφά το χρώμα που εισέρχεται.

Πολύχρωμα ή μονόχρωμα τριαντάφυλλα;

Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια τεχνική και για να φτιάξουμε πολύχρωμα τριαντάφυλλα, αλλά και μονόχρωμα μπλε, μοβ ή πράσινα τριαντάφυλλα ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα θέλουμε. Για να φτιάξουμε άνθη με εντελώς διαφορετικά χρώματα, θα πρέπει να κάνουμε μερικές τομές στη βάση του στελέχους, ώστε κάθε αγωγός ιστός να πάρει διαφορετικό χρώμα και να χρωματίσει το άνθος σαν ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο.

Φτιάχνοντας πολύχρωμα τριαντάφυλλα βήμα προς βήμα

ΒΗΜΑ 1

Κόψτε ένα φρέσκο κι όμορφο λευκό τριαντάφυλλο από τον κήπο σας με το στέλεχος να έχει μήκος 20 με 25 εκατοστά. Αν δεν έχετε λευκά τριαντάφυλλα στην αυλή σας, αγοράστε μερικά από ένα ανθοπωλείο.

ΒΗΜΑ 2

Σε αυτό το βήμα θα χρωματίσουμε το νερό. Χρειαζόμαστε υδατοδιαλυτά χρώματα. Ξεκινήστε με τέσσερα χρώματα. Αυτά θα πρέπει να είναι χρώματα που κάνουν αντίθεση μεταξύ τους, για να είναι το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό και να είναι πιο εμφανή τα μοτίβα στα πέταλα. Έτσι, δοκιμάστε συνδυασμούς που κάνουν υψηλή αντίθεση, όπως κίτρινο – μοβ, γκρι – μπλε ή κόκκινο – μπλε – πράσινο – κίτρινο ή μοβ – κίτρινο – μπλε.

Βήμα πρώτο και δεύτερο - Κόβουμε τα λευκά άνθη και ετοιμάζουμε τα χρώματα

ΒΗΜΑ 3

Χρησιμοποιείστε τέσσερα δοχεία (ποτήρια) με νερό στα οποία προσθέτετε τις νερομπογιές των χρωμάτων που επιλέξατε, ένα χρώμα στο καθένα. Αναμείξτε τα συστατικά και προσθέστε νερομπογιά μέχρι το νερό να αποκτήσει το έντονο χρώμα. Στα τέσσερα αυτά δοχεία μπορείτε να τοποθετήσετε αρκετά στελέχη τριαντάφυλλων με άνθη διαδοχικά, έτσι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε περισσότερες φορές.

ΒΗΜΑ 4

Τώρα θα πρέπει να διαιρέσετε το κομμένο στέλεχος στη βάση του σε τέσσερα, κατά προτίμηση ίσα, τμήματα. Χρησιμοποιήστε ένα μαχαιράκι ή ένα χαρτοκόπτη ή μια κοφτερή λεπίδα και κόψτε το στέλεχος κατά μήκος σχεδόν 15 εκατοστά από τη βάση.

Βήμα τρίτο και τέταρτο - Ετοιμάζουμε τα χρώματα και κόβουμε στα τέσσερα το στέλεχος

ΒΗΜΑ 5

Τώρα έχετε τέσσερα ποτήρια γεμάτα με χρωματισμένο νερό και τέσσερα τμήματα του στελέχους. Κάθε τμήμα του στελέχους θα πρέπει να το βυθίσετε σε ένα διαφορετικό δοχείο φροντίζοντας με κάποιο τρόπο τα τριαντάφυλλα να στέκονται όρθια. Χρησιμοποιήστε ένα στήριγμα για να το πετύχετε.

Βήμα πέμπτο - Βήθισμα του στελέχους στα χρωματισμένα δοχεία

ΒΗΜΑ 6

Απλά περιμέντε. Μετά από 24 ώρες θα δείτε πως κάτι μαγικό έχει συμβεί. Τα λευκά σας τριαντάφυλλα άλλαξαν χρώμα. Στο τέλος μπορείτε να δέσετε τις άκρες του στελέχους χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία.

Βήμα έκτο - Μετά από 24 ώρες τα τριαντάφυλλα έιναι πολύχρωμα

Τι να προσέξετε

Δώστε προσοχή σε αυτές τις λεπτομέρειες για να αποφύγετε την αποτυχία.

  • Χρησιμοποιείστε μόνο λευκά τριαντάφυλλα.
  • Τα χρώματα πρέπει να είναι υδατοδιαλυτά.
  • Το χρωματιστό μείγμα νερού πρέπει να είναι ομοιογενές. Αναμίξτε σωστά.
  • Προσέξετε μην τραυματίσετε τα δάχτυλά σας όταν σχίσετε το στέλεχος.
  • Τα τριαντάφυλλα είναι ευαίσθητα, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην τα διατηρείτε σε σημείο που πέφτει άμεσο ηλιακό φως και μην αγγίζετε τα πέταλα γιατί προκαλείτε την πτώση τους.

Δημιουργήστε αρκετά πολύχρωμα τριαντάφυλλα, φτιάξτε μπουκέτα και μοιραστείτε τα με τους φίλους και τους αγαπημένους σας. Δώστε στα άτομα που αγαπάτε ένα αξέχαστο δώρο και δείτε την έκπληξη στα πρόσωπά τους όταν τους τα προσφέρετε.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Καλλιεργητικές Πρακτικές κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Καλλιεργητικές Πρακτικές

Για περισσότερα νέα σχετικά με Καλλιεργητικές Πρακτικές κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Φτιάξτο Μόνος Σου Οικολογικά – ECO DIY

Κράτα το

Κράτα το

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!