sex videos
site
phim sec

Γράμμα στον φύλακα άγγελό μου!

Γράμμα στον φύλακα άγγελό μου!

Πολύ καιρό τώρα αισθάνθηκα την ανάγκη να εκφράσω στον κόσμο, στην ίδια τη ζωή, εκείνο το θλιβερό αίσθημα της απώλειας∙ να πω σε όλους πόσο πολύ μου λείπεις, κάθε μέρα, κάθε στιγμή.

Μερικές φορές θα ήθελα τόσο πολύ να είσαι εδώ, δίπλα μου όπως κάποτε, να ζούσαμε μαζί έναν έρωτα μοναδικό, έναν έρωτα που όλοι μας αξίζουμε, αλλά λίγοι τελικά ξέρουν πώς να τον νιώσουν.

Γνωρίζω βέβαια ότι με παρατηρείς από εκεί ψηλά, με τα φτερά σου ανοιχτά πάνω στον γαλανό ουρανό, εκεί που η θάλασσα συναντά τα αστέρια. Έναν καθαρό ουρανό που είναι φτιαγμένος από την αύρα της αγνότητας, κι εσύ στέκεσαι εκεί, μέσα σε όλη σου τη λαμπρότητα. Ξέρω πως από εκεί που είσαι με παρακολουθείς και με προσέχεις, ξέρω ότι σου λείπω.

«Όταν όλα τα αστέρα σβήσουν στον ουρανό, όταν τα πουλιά πάψουν να πετούν, κουρασμένα να σε περιμένουν, εγώ θα σε περιμένω για πάντα».
-Jose Ángel Buesa-

Θα σ’ αγαπώ για πάντα!

Ξέρω όλα αυτά που νιώθεις για μένα γιατί νιώθω την παρουσία σου στα βάθη της ψυχής μου, σαν έναν παντοτινό έρωτα που διαπερνά όλο μου το είναι.

Εκεί, που η ειρήνη βασιλεύει, η λάμψη της ζωής γίνεται όλο και πιο μαγική σε κάθε βήμα που κάνεις. Εκείνα τα βήματα που κάνεις για να μην καταλάβω ότι σου λείπω κι ότι εύχεσαι να είμαι πάντα καλά.
Εκείνα τα βήματα που με διαβεβαιώνουν ότι με στηρίζεις για να συνεχίσω να προχωρώ. Λίγο με νοιάζει τι θα συμβεί, τι θα γίνει στο μέλλον. Λίγο με νοιάζει αν στον δρόμο μου συναντήσω εμπόδια. Θα είσαι πάντα εκεί να με καθοδηγείς.

Δεν θέλεις να σταματήσω να ζω για σένα και το κατάλαβα μόλις σε έχασα. Τη στιγμή που άνοιξες τα όμορφα φτερά σου, γεμάτα φως και λάμψη, αγάπη για τη ζωή, για εμένα. Αυτά τα φτερά με έκαναν να αισθανθώ ότι είμαι δίπλα σου, σίγουρη για μένα, αγαπημένη, γεμάτη.

Σε θυμάμαι κάθε μέρα.

Όλοι μου λένε να προχωρήσω στη ζωή μου, να μην κοιτάω πίσω, κι όπως έλεγες κι εσύ, να αδράξω τη μέρα και να τρέξω προς τη ζωή.

Σε κάθε μου βήμα όμως πονάω γιατί εσύ δεν είσαι εδώ και δεν μπορώ να σταματήσω να πάψω να ονειρεύομαι ότι εσύ είσαι δίπλα μου, κοντά μου και πάλι. Είναι ένα όνειρο, το ίδιο όνειρο που έχεις κι εσύ, αλλά ξέρεις να περιμένεις.

Πάντα ένιωθες το μεγαλείο τα ζωής, την ουσία της ομορφιάς της. Ποιος θα μπορούσε να μου δείξει αυτό το μεγαλείο καλύτερα από εσένα; Το τραγούδι σου, η ομορφιά σου, η ψυχή σου και κυρίως η καρδιά σου.

Θα ήθελα να ξέρεις ότι η αγαπημένη σου εικόνα έρχεται πλημμυρίζει την ψυχή μου, σε κάθε νέα μου χαρά, όταν θέλω να μοιραστώ κάτι με κάποιον, όταν μιλάω, όταν έχω ανάγκη από βοήθεια.

Θα ήθελα να χαρώ τη ζωή στο πλάι σου για πάντα, αλλά δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλη μελαγχολία νιώθω όταν καταλαβαίνω ότι αυτό είναι αδύνατον, ότι δεν μπορώ να γίνω καλύτερη για σένα.

Ξέρω ότι σου έδειχνα την αγάπη μου με πολλούς τρόπους, αλλά δεν ήταν ποτέ αρκετό για κάποιον τόσο υπέροχο όσο εσύ.

Το ομολογώ, μου φαίνεται τόσο παράξενο, να είμαι εδώ και να ζω όλα αυτά χωρίς εσένα πλάι μου. μου φαίνεται παράξενο να πηγαίνω στο δωμάτιό μου και να μη σε βλέπω, να μη σε αγγίζω να μη χαίρομαι το χαμόγελο σου.

Είναι λίγο σα να ζω μια κατάσταση που μου είναι παντελώς ξένη και δεν ξέρω να σου την εξηγήσω.

Είσαι ο άγγελός μου, το παράδειγμά μου!

Παραμένω ήρεμη διότι ξέρω καλά ότι θα είσαι πάντα κοντά μου, ότι με φροντίζεις και με προσέχεις, βρίσκεσαι δίπλα σε κάθε μου βήμα, όπως έκανες πάντα.

Για όλα αυτά, θα είσαι ο ‘Άγγελος μου για πάντα. Αυτός ο φύλακας άγγελος, που καθένας από εμάς έχει δίπλα του και μας συνοδεύει.

Ένα ον υπαρκτό που, ακόμη κι αν δεν είναι φυσικά παρόν, ακόμη κι αν δε σε βλέπουμε, ούτε σε ακούμε, σε νιώθουμε, αισθανόμαστε το άγγιγμά σου, που μπαίνει στην ψυχή μας με τη μνήμη και το άρωμά σου, είτε εγώ είμαι δυνατή, είτε όχι …

Από εδώ που βρίσκομαι, από τη γη που περπατώ, σου αφιερώνω κάθε μου χαρά κι επιτυχία. Σου προσφέρω όλες μου τις απίστευτες στιγμές, μόνο σ΄εσένα.

Μοιράζομαι όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα μαζί σου, με εκείνους που αγαπώ και βρίσκονται κοντά μου. Είναι εκείνοι που με έχουν κάνει καλύτερη και κάνουν την καρδιά μου να λάμπει.

Για όλα αυτά κι εκείνα τα άλλα, τα κρυφά, εγώ σε ευχαριστώ χίλιες φορές, και θα σε ευχαριστώ για πάντα. Δίνω δύναμη στον εαυτό μου για να ακολουθήσω το παράδειγμά σου, να γίνω τόσο ευγενής, όσο ήσουν εσύ κάποτε, όσο θα συνεχίσεις να είσαι για πάντα.

Εσύ είσαι ένας από εκείνους τους Αγγέλους που μας φωτίζουν, που τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας χάρισαν ζωή και μας αποδέχτηκαν όπως είμαστε. Ποτέ δεν θα σταματήσω να κοιτάζω εκεί ψηλά, στα αστέρια και τον γαλανό ουρανό, εκεί που βρίσκεσαι εσύ…

«Νομίζω ότι εάν στρέφαμε όλοι το βλέμμα μας στον ουρανό, στο τέλος θα αποκτούσαμε φτερά».
-Gustave Flaubert-

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!