sex videos
site
phim sec

Η Αγκινάρα Βοηθά στο να Κόψετε το Αλκοόλ, Ελέγχει το Διαβήτη & Βοηθά την Καρδιά

Πώς να Κόψετε το Αλκοόλ με τη Βοήθεια της Αγκινάρας – 8 Οφέλη που Έχει για την Υγεία Μας η Αγκινάρα

Η αγκινάρα έχει αρκετά πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και άνετα μπορεί να θεωρηθεί ως μια υπερτροφή. Έρευνες δείχνουν πως μπορεί να βοηθήσει στην απεξάρτηση από το αλκοόλ. Είναι γνωστό πως οι αρχαίοι Ρωμαίοι και οι Έλληνες την μνημόνευαν για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Τα οφέλη της αγκινάρας για τη υγεία μας οφείλονται στα αντιοξειδωτικά και τα φυτοθρεπτικά συστατικά των φύλλων και του στελέχους της. Περιέχει βουτίνη, κερκετόλη, ανθοκυανίνες, και πολλά άλλα αντιοξειδωτικά, που ωφελούν την υγεία με πολλούς τρόπους μειώνοντας τον εθισμό στο αλκοόλ, υποστηρίζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και προλαμβάνοντας τον καρκίνο.

Η βιταμίνη Κ στην αγκινάρα προστατεύει τον οργανισμό έναντι της άνοιας, της νόσου του Alzheimer και παθήσεων των οστών που σχετίζονται με την έλλειψή της. Ας δούμε με λεπτομέρειες ποια είναι τα 8 κορυφαία οφέλη της αγκινάρας για την υγεία μας.

1.Βοηθά στο να κόψουμε το αλκοόλ

Παραδοσιακά το εκχύλισμα των φύλλων της αγκινάρας χρησιμοποιείται για να βοηθήσει και στην αντιμετώπιση της αδιαθεσίας και του πονοκεφάλου κατόπιν μέθης. Έχουν κυκλοφορήσει ακόμη και ροφήματα με εκχύλισμα αγκινάρας που υπόσχονται ταχύτερη ανάκαμψη το πρωί μετά από ένα άτακτο βράδυ με ποτά. Και αυτό επειδή η αγκινάρα είναι μια καλή πηγή αντιοξειδωτικών. Επίσης, επιδρά ισχυρά στα ένζυμα του οργανισμού που αυξάνουν την παραγωγή χολής και συνεπώς ενισχύει την ηπατική λειτουργία.

Άλλα φυσικά συστατικά που μπορούν, σε συνδυασμό με την αγκινάρα, να αντιμετωπίσουν και να μειώσουν τον εθισμό στο αλκοόλ είναι η ακακία, η εχινάκια, η βιταμίνη Β6 και το ηλεκτρικό οξύ, που απαντάται στο κεχριμπάρι και σε πολλά φρούτα και λαχανικά. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορούν αυτά τα συστατικά να σας βοηθήσουν να κόψετε το αλκοόλ πατώντας εδώ.

2. Υποστηρίζει το ήπαρ και το πεπτικό σύστημα

Η αγκινάρα είναι ένα από τα κορυφαία λαχανικά που συστήνονται για δίαιτα κατάλληλη για το έντερο, και αυτό οφείλεται στην ικανότητά της να αυξάνει την παραγωγή χολής και να αποτοξινώνει τον οργανισμό. Η χολή είναι υπεύθυνη για την πέψη και βοηθά στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από το έντερο.

Τα φυτοθρεπτικά συστατικά της αγκινάρας που έχουν την ισχυρότερη θετική επίδραση στο συκώτι είναι η σιλυμαρίνη και η κυναρίνη. Οι μελέτες δείχνουν ότι το εκχύλισμα των φύλλων της αγκινάρας είναι αρκετά αποτελεσματικό στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου του Ευερεθίστου Εντέρου (IBS) και αντιμετωπίζει συμπτώματα όπως στομαχικές διαταραχές, φούσκωμα, διάρροια και δυσκοιλιότητα (1). Η υψηλή περιεκτικότητά της σε φυτικές ίνες είναι επίσης πολύ ωφέλιμη για τα εσωτερικά τοιχώματα του εντέρου και το ήπαρ.

3. Αντιμετωπίζει την καρδιοπάθεια

Το εκχύλισμα των φύλλων της αγκινάρας συνδέεται επίσης με τη μείωση των επιπέδων της κακής χοληστερόλης και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος (2). Η υψηλή συγκέντρωση της LDL χοληστερόλης (κακή χοληστερόλη) μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών επεισοδίων. Ευτυχώς, η κυναρίνη στην αγκινάρα είναι από τα καλύτερα φυσικά συστατικά που βοηθά στον έλεγχο των επιπέδων της χοληστερόλης.

4. Βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου

Η αγκινάρα περιέχει μια σειρά από σημαντικά αντιοξειδωτικά, που περιλαμβάνουν την κυναρίνη, το γαλλικό οξύ, τη βουτίνη, και την κερκετόλη. Ως αποτέλεσμα, οι αγκινάρες έχουν υψηλό δείκτη ικανότητας απορρόφησης ελευθέρων ριζών (ORAC), και μπορούν να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά το οξειδωτικό στρες στο σώμα. Το φυτό αυτό μπορεί να απορροφήσει και να εξαλείψει τις ελεύθερες ρίζες.

Η αγκινάρα μπορεί να προλάβει την εμφάνιση διαφόρων μορφών καρκίνου, επειδή τα καρκινικά κύτταρα αναπτύσσονται, εν μέρει, λόγω της ανεξέλεγκτης συσσώρευσης ελευθέρων ριζών στο σώμα οξειδώνοντάς το. Τα αντιοξειδωτικά στην αγκινάρα έχει αποδειχθεί πως εμποδίζουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και συνεπώς μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή την παρεμπόδιση επιδείνωσης των όγκων.

5. Βοηθά στη διατήρηση του βάρους

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η αγκινάρα έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Είναι αυτό το υδατοδιάλυτο είδος των ινών που βοηθά στην αποφυγή συσσώρευσης του σπλαχνικού λίπους γύρω από τα όργανά του σώματος, πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες ασθένειες. Μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες μπορεί να βοηθήσει στην διατήρηση ενός υγιούς βάρους και στη μείωση του κίνδυνου εμφάνισης ασθενειών που σχετίζονται με αυτό. Οι τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες έχουν χαμηλή πυκνότητα θρεπτικών ουσιών, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν λιγότερες θερμίδες.

Οι φυτικές ίνες βοηθούν στην απώλεια βάρους, επειδή μπορούν να διογκωθούν και να διασταλούν στα έντερα και το στομάχι απορροφώντας υγρά δίνοντάς σας την αίσθηση ότι είστε πλήρεις και χορτάτοι.

6. Βοηθά στον έλεγχο του διαβήτη

Πολλοί άνθρωποι έχουν υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους. Η υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες στην αγκινάρα, μας δίνει την δυνατότητα να ελέγξουμε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ενώ αποτρέπει επίσης αυξομοιώσεις στην ινσουλίνη που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα που συνδέονται με το διαβήτη, όπως νεφροπάθεια, βλάβες στα νεύρα, και τύφλωση. Οι φυτικές ίνες στην αγκινάρα επιτρέπουν στη γλυκόζη να απορροφάται στο αίμα με βραδύτερο ρυθμό

7. Εμποδίζει την αναιμία

Η αναιμία είναι η πιο κοινή διαταραχή του αίματος και εμφανίζεται όταν το σώμα δεν παράγει επαρκή αιμοσφαιρίνη και έτσι τα ερυθρά αιμοσφαίρια του αίματος δεν μπορούν να διανέμουν σωστά το οξυγόνο σε όλο το σώμα. Οι δύο πιο σημαντικοί λόγοι αυτής της πάθησης είναι η χαμηλή σε σίδηρο διατροφή και ανεπάρκεια σιδήρου. Ευτυχώς, η αγκινάρα είναι ένα φυτό με αρκετή περιεκτικότητα σε σίδηρο. Τα χαμηλά επίπεδα σιδήρου στον οργανισμό μπορούν να οδηγήσουν σε συμπτώματα, όπως κόπωση, ατονία και κακή συγκέντρωση.

8. Βελτιώνει την υγεία του δέρματος

Η θετική επίδραση που έχει η αγκινάρα στο πεπτικό σύστημα και το συκώτι, βοηθά το ανοσοποιητικό μας σύστημα στο να επουλώνει πιο γρήγορα της πληγές του δέρματος και τα εγκαύματα και να απομακρύνει τους ρύπους και τις τοξίνες με τα οποία έρχεται σε επαφή καθημερινά.

Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Η ανοσία του οργανισμού βασίζεται κατά κύριο λόγω στα εσωτερικά τοιχώματα του εντέρου και στο πόσο αποτελεσματικά απορροφούνται τα θρεπτικά συστατικά από αυτά. Η υγεία του δέρματος βασίζεται στο κατά πόσο καλά το σώμα προστατεύει το δέρμα από τα παθογόνα βακτήρια που συσσωρεύονται και μολύνουν τον οργανισμό.

Η βιταμίνη C και οι άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες στην αγκινάρα βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου και έτσι μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στο δέρμα που σχετίζονται με την έλλειψή του. Επίσης αποτρέπει τη γρήγορη γήρανση του δέρματος και την ξηρότητά του διατηρώντας την υφή και την ελαστικότητά του.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

share24.gr

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!