sex videos
site
phim sec

Τα 6 Σημάδια που Δείχνουν ότι Σε Γουστάρει

Τα 6 Σημάδια που Δείχνουν ότι Σε Γουστάρει

Όταν σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο ερωτικά, παρακολουθήστε τη συμπεριφορά του και προσπαθείτε να εντοπίσετε κάποια σημάδια που προδίδουν το δικό του ενδιαφέρον προς εσάς.

Το φλερτ μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά συνήθως ελπίζετε ότι οι προσπάθειές σας να προσεγγίσετε το άλλο πρόσωπο ερωτικά θα γίνουν αντιληπτές από αυτό και ότι θα ανταποκριθεί. Αν έχετε αποκαλύψει τις προθέσεις σας από την αρχή και είστε σίγουροι πως δώσατε το μήνυμα, μπορεί να αναρωτιέστε αν σας δείχνει κάποιο ενδιαφέρον.

Το διάβασμα των ερωτικών κινήσεων μπορεί να είναι περίπλοκο. Μια έρευνα που μελέτησε τα σημάδια μη λεκτικής προσέλκυσης σε ζευγάρια αντίθετου φύλου, κατέληξε πως τέτοια μηνύματα μπορεί να έχουν πολλαπλές ερμηνείες για το σκοπό που κάποιος τα κάνει. Για παράδειγμα – για τις γυναίκες, το γέλιο μπορεί να στέλνει ένα παιχνιδιάρικο μήνυμα στον αποδέκτη, όμως ένα αντίθετο νόημά μπορεί να κωδικοποιείται όταν συνδυάζεται από κάποιες άλλες κινήσεις του σώματος. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το γέλιο μιας γυναίκας, μαζί με άλλες συνοδευτικές στάσεις του σώματος και κινήσεις, μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε – από τη σεξουαλική προσέλκυση μέχρι και την αποστροφή – ανάλογα με το ποιες και πώς χρησιμοποιούνται οι συνοδευτικές κινήσεις.

Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, οι άνδρες φαίνεται να επικοινωνούν το ενδιαφέρον τους προς μια γυναίκα γελώντας της και χρησιμοποιώντας λιγότερο τη γλώσσα του σώματος, όπως με τον προσανατολισμό του σώματος και διάφορες στάσεις κυριαρχίας . Οι άντρες τείνουν να είναι πιο απλοί όταν φλερτάρουν. Εκτός κι αν είναι ντροπαλοί, κάθε φορά που καρφώνουν τα μάτια τους σε μια κοπέλα, είναι βέβαιο ότι τη γουστάρουν.

Εδώ παραθέτουμε 6 σημάδια που μπορούν να σας αποκαλύψουν αν αυτή η αυτός που βάλατε στο μάτι, προσελκύεται επίσης από εσάς.

6 Κινήσεις του Σώματος που Αποκαλύπτουν την Ερωτική Προσέλκυση

Σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα προσελκύεται από σας:

1. Η συνεχής επαφή με τα μάτια

Έχετε ανταλλάξει πολύωρες παθιασμένες ματιές; Αυτό σίγουρα είναι ένα καλό σημάδι ότι προσελκύεται από σας. Ίσως γυρίσατε το κεφάλι σας προς το μέρος της και την πιάσατε να σας παρατηρεί, και την αμέσως επόμενη στιγμή άλλαξε το βλέμμα της γρήγορα λόγω της αμηχανίας. Κι αυτό είναι άλλο ένα πολύ θετικό σημάδι πως τη γοητεύσατε.

Σε μια άλλη περίπτωση, διαβάζετε παρέα και καθώς έχετε τα βιβλία ανοικτά μπροστά σας κανένας από εσάς δεν τα παρατηρεί καθώς μιλάτε. Βλέμμα άνω των 5 δευτερολέπτων δεν έχει φιλικές διαθέσεις. Μπορεί να πάρει τα μάτια τις από τα δικά σας για λίγο καθώς μιλάτε για να ελέγξει την εμφάνισή της, κάτι το οποίο είναι επίσης ένα καλό σημάδι.

Βλέμμα άνω των 5 δευτερολέπτων ΄δεν έχει φιλικές διαθέσεις

2. Αγγίγματα

Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για σας, θα βρει έναν τρόπο να σας αγγίξει συχνά. Είναι ένα σημάδι ότι προσελκύεται από σας,. Θα αγγίζει για λίγο τους ώμους ή το γόνατό σας καθώς κάθεστε ο ένας δίπλα στον άλλο.

3. Γέλιο

Τα αστειάκια σε συνδυασμό με την οπτική επαφή και το άγγιγμα είναι μια πολύ καλή ένδειξη πως μια κοπέλα προσελκύεται από σας. Το γέλιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σπάσει ο πάγος μεταξύ σας και να δείχνει πως έχει μια χαρούμενη, θετική και δεκτική διάθεση όταν αντιλαμβάνεται και το δικό σας ενδιαφέρον προς αυτήν.

4. Πιο ψηλή φωνή (νάζι)

Οι γυναίκες τείνουν να ανεβάζουν την τονικότητα της φωνής τους, όταν ενδιαφέρονται ερωτικά για έναν άντρα. Η φωνή ψηλώνει σε τονικότητα, όχι σε ένταση, δηλαδή γίνεται πιο παιχνιδιάρικη και ναζιάρα. Με την αλλαγή της φωνής προσπαθούν να εκδηλώσουν μια πιο γυναικεία συμπεριφορά στο αντικείμενο του ενδιαφέροντός τους.

5. Αγγίζει το πρόσωπό της

Μπορεί να μαζεύει τα μαλλιά της προς τα πίσω, δείχνοντάς σας το λαιμό της. Αυτή είναι μια χειρονομία που δείχνει εμπιστοσύνη και ενδιαφέρον για σας. Άλλες παρόμοιες χειρονομίες είναι η κάλυψη του στόματος με το χέρι της της όταν γελάει ή όταν είναι ήσυχη. Αυτές είναι χειρονομίες που δείχνουν ότι σας προσέχει και της αρέσετε.

6. Στρέφεται προς το μέρος σας με τα πόδια της

Το ότι σας βλέπει κατά πρόσωπο είναι ένα καλό σημάδι, αλλά όχι το ιδανικό, μιας και αυτό θα μπορούσε απλώς να είναι ένας ευγενικός τρόπος από μέρους της να σας δώσει προσοχή όταν μιλάτε. Αν τα πόδια της είναι γυρισμένα προς το μέρος σας, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με μερικά από τα παραπάνω σημάδια, τότε μπορεί να αποτελεί μια αξιόπιστη ένδειξη ότι προσελκύεται από σας.

Σημάδια που δείχνουν ότι ένας άνδρας προσελκύεται από σας:

1. Καλλωπίζεται μπροστά σας

Όταν ισιώνει γραβάτα του, τακτοποιεί τα μαλλιά του ή τα κουμπιά στο πουκάμισό του τη στιγμή που σας συναντά, σημαίνει ότι σας βλέπει διαφορετικά. Όταν ξέρει ότι θα σας δει, ελέγχει τα δόντια του αν είναι καθαρά, μασάει μια τσίχλα με μέντα για καθαρή αναπνοή και αδειάζει την κολόνια πάνω του.

2. Επιδεικνύεται

Αλλάζει ξαφνικά τη συμπεριφορά του με τρόπο τέτοιο που να τραβήξει την προσοχή σας. Κυριολεκτικά σας λέει “κοίτα με”, με τη συμπεριφορά του. Η επίδειξη περιλαμβάνει οτιδήποτε, από το ντύσιμο με φανταχτερά ρούχα, μέχρι διαγωνισμούς με άλλους άνδρες σε παιχνίδια πάλης. Ακριβώς όπως κάνει ένα αρσενικό περιστέρι όταν προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του θηλυκού, επιδεικνύεται με όλες αυτές τις εξεζητημένες πράξεις επειδή σας γουστάρει.

3. Φτιάχνει τη στάση του

Μπορεί να καθόταν μαζεμένος και καμπουριασμένος μέχρι να εμφανιστείτε, και μόλις πέσατε στην αντίληψή του σήκωσε το κεφάλι και ίσιωσε τη στάση του σώματος. Έσπρωξε στο στήθος του προς τα έξω και ρούφηξε την κοιλιά του για να μοιάζει πιο ελκυστικός. Αυτές οι προσαρμογές στη στάση του σώματος είναι σίγουρα ένα καλό σημάδι ότι τον προσελκύσετε

4. Σπασμωδικές κινήσεις

Αν δεν μπορεί να καθίσει στη θέση του όταν είστε τριγύρω, αν κοιτάζει το κινητό του του επανειλημμένα ή κουμπώνει και ξεκουμπώνει τα κουμπιά από το το σακάκι του ή μαζεύει προς τα πίσω τα μαλλιά του ξανά και ξανά, είναι καλά σημάδια ότι του αρέσετε

5. Επιδεικνύει τη σωματική του διάπλαση

Θα παρατηρήσετε πως δείχνει τα μπράτσα του, κάνει γροθιές με τα χέρια του, σφίγγει τους μύες στο στήθος και τα χέρια του για σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που έχει να επιδείξει των καλύτερα αρρενωπά χαρακτηριστικά του για να προσελκύσει το ενδιαφέρον σας.

6. Κάνει εκφράσεις με το πρόσωπο

Το σήκωμα των φρυδιών, τα ανοιχτά χείλη, το γούρλωνα των ματιών και το χαμόγελο αποτελούν εκφράσεις του προσώπου γεμάτες μηνύματα. Συνδυάστε τες με τη συνεχή επαφή με τα μάτια και τον συχνό έλεγχο του σώματός σας και βεβαιωθείτε πως δεν τον αφήνεται αδιάφορο.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Για περισσότερα νέα σχετικά με θέματα Ευεξίας κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ

Κράτα το

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!