sex videos
site
phim sec

Μήπως Αγαπάτε τον Σύντροφό σας Περισσότερο από ότι Αγαπιέστε από Εκείνον;

Μήπως Αγαπάτε τον Σύντροφό σας Περισσότερο από ότι Αγαπιέστε από Εκείνον; Τι Κάνουμε σε Αυτή την Περίπτωση;

Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να αγαπάτε τον σύντροφό σας περισσότερο από ό,τι σας αγαπάει εκείνος; Πώς αισθανθήκατε; Κι όμως, είναι μια φυσιολογική κατάσταση και γενικά συμβαίνει, οπότε δεν χρειάζεται ανησυχία. Σε τελική ανάλυση, εάν είστε μαζί κι ευτυχισμένοι, γιατί να ταλαιπωρείστε και να προκαλείτε προβλήματα λόγω ανασφάλειας;

Πολλές φορές νιώθουμε ότι εμείς δίνουμε σε μια σχέση περισσότερα από τον άλλο.

«Εγώ σ’ αγαπώ περισσότερο από ό,τι μ’ αγαπάς εσύ», μια φράση που μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα όταν την ακούμε από τον σύντροφό μας. Η αγάπη πρέπει να είναι ισορροπημένη, έστω κι αν δεν είναι πάντα έτσι, όπως όλοι μας ξέρουμε.

Όταν αγαπάμε περισσότερο, ίσως πληγωθούμε. Εάν ο σύντροφός μας δεν μας ανταποδίδει την αγάπη στον ίδιο βαθμό, θα πονέσουμε και θα θελήσουμε να δούμε τη σχέση μας από άλλη σκοπιά, να την αναθεωρήσουμε.

Ακούμε πολλά ζευγάρια να αστειεύονται και να λένε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ο ένας στον άλλον «εγώ σ’αγαπώ πιο πολύ» και «όχι, ΕΓΩ σ’αγαπώ περισσότερο» Πότε αυτό το αστείο γίνεται σοβαρό;

Ίσως φαίνεται απλό, αλλά μπορεί να νιώσουμε θιγμένοι και προσβεβλημένοι, εάν νιώθουμε ότι εμείς δίνουμε τα περισσότερα σε μια σχέση.

Δυστυχώς, πρέπει να δεχτούμε αυτή την πραγματικότητα. Ποιος μας λέει άλλωστε ότι υπάρχει απόλυτη ισορροπία στις σχέσεις;

Σ’ αγαπώ περισσότερο και αυτό με κάνει να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου.

Μερικοί θεωρούμε ότι είμαστε τυχεροί που αγαπάμε τον σύντροφό μας περισσότερο και τα δίνουμε όλα στη σχέση μας.

Ωστόσο, μερικές φορές όταν φερόμαστε ανταγωνιστικά στη ζωή μας, αντιμετωπίζουμε ανταγωνιστικά και τη σχέση μας χωρίς να το καταλάβουμε. Κι όμως, η σχέση δεν είναι ανταγωνισμός.

Συνήθως αρχίζουμε να αμφισβητούμε την αγάπη του συντρόφου μας και αν μας γίνει έμμονη ιδέα, αρχίζουμε να βλέπουμε και διάφορα σημάδια που δείχνουν ότι δεν μας αγαπάει, που πολλά από αυτά είναι στη φαντασία μας.

Το βασικό είναι να μη μας γίνει έμμονη ιδέα! Πρέπει να αποδεχτούμε την κατάσταση και τον σύντροφό μας. Ας μην ξεχνάμε ότι τον αγαπάμε με τα καλά και τα κακά του. Άλλωστε όλοι μας έχουμε και καλά και κακά!.

Αν είναι δύσκολο, θα πρέπει σκεφτούμε τη σχέση μας από άλλη οπτική γωνία. Ας σκεφτούμε τις προηγούμενες σχέσεις μας, ή τις σχέσεις που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και δεν το κάναμε. Πάντα εμείς δίνουμε τα περισσότερα σε μια σχέση;

Σίγουρα, η απάντηση είναι όχι. Κάθε σχέση είναι διαφορετική και μοναδική.

Εκφράστε τα συναισθήματά σας!

Εάν η φράση «Εγώ σ’ αγαπώ περισσότερο από ό,τι μ’ αγαπάς εσύ», μας στενοχωρεί, θα πρέπει να το πούμε, να το εκφράσουμε στον άλλον.

Ο άλλος ίσως δεν ξέρει πώς αισθανόμαστε, ή πώς βλέπουμε την κατάσταση και μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά.

Με το να τα κρατάμε μέσα μας και να μην τα εκφράζουμε υπονομεύουμε τη σχέση μας. Ίσως νιώθουμε άβολα επειδή η αγάπη μας δεν ανταποδίδεται και αυτό μας φαίνεται άδικο. Κι όμως, αυτό που πάει στραβά είναι η επικοινωνία μας τον σύντροφό μας.

Όταν εκφράζουμε δυνατά τα συναισθήματά μας, ίσως καταλάβουμε ότι αντιδρούμε υπερβολικά. Όσο δεν εκφράζουμε αυτά που μας στενοχωρούν, τόσο περισσότερη ανασφάλεια και ανησυχία θα έχουμε.

Επίσης, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι εάν εκφράσουμε κάτι τόσο βαθύ στον σύντροφό μας, αυτός ίσως το σκεφτεί σοβαρά και κάνει ό,τι μπορεί για να μας αποδείξει την αγάπη του.

Ωστόσο, δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε μια τέτοια αντίδραση. Ίσως αυτό δεν γίνει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί σε κάθε οποιαδήποτε σχέση.

Δώστε χώρο στον άλλον!

Ο χώρος είναι πολύ σημαντικός. Ίσως έχουμε τη λανθασμένη αντίληψη ότι «σ’αγαπώ σημαίνει σε κατέχω», «σ’αγαπώ σημαίνει σε πνίγω», «σ΄αγαπώ σημαίνει ότι είμαστε πάντα μαζί». Αυτό μπορεί να φθείρει και τελικά να καταστρέψει μια σχέση. Σκεφτόμαστε ότι, εάν εμείς αγαπάμε τον άλλον περισσότερο και είμαστε μαζί του συνέχεια, ίσως μας δώσει δείγματα αγάπης και έτσι σταματήσουμε να αμφιβάλλουμε για την αγάπη του.

Κι όμως, αυτό θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, διότι ο σύντροφός μας θα αισθανθεί ότι πνίγεται και να αναζητήσει τον δικό του χώρο, οπότε μάλλον θα απογοητευτούμε!

Έτσι, θα περιμένουμε μάταια να μας πάρει τηλέφωνο! Όλοι μας χρειαζόμαστε τον δικό μας χώρο για να αναπνεύσουμε. Πρέπει να προσέξουμε, διότι εάν γίνουμε ελεγκτικοί και κτητικοί, ο σύντροφός μας θα αναζητήσει σύντομα μια έξοδο κινδύνου!

Μετάφραση – Απόδοση Λ.Τ.  Εικόνα: Paula Bonet

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!