sex videos
site
phim sec

Χακάρετε τη Σκέψη Σας και Κάντε τις Ενοχλητικές Εσωτερικές Σας Φωνές να Σωπάσουν

Χακάρετε τη Σκέψη Σας και Κάντε τις Ενοχλητικές Εσωτερικές Σας Φωνές να Σωπάσουν

Έχεις μια φωνή συνεχώς στο κεφάλι σου που σου λέει να κάνεις διάφορα;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, όλοι μας ακούμε τέτοιες φωνές. Όλοι μας έχουμε μια φωνή στο μυαλό μας που συνεχώς σχολιάζει όλες μας τις ενέργειες. Εάν έχετε διαφωνίες και έρχεστε σε σύγκρουση με τον προϊστάμενό σας στη δουλειά ή με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, η φωνή αρχίζει έναν φανταστικό διάλογο με αυτούς πρωταγωνιστές στο κεφάλι σας. Αν έχετε αναλάβει ένα δύσκολο έργο που αποτελεί πρόκληση για σας, η φωνή σας λέει ότι δεν θα πετύχετε.

Αυτές οι φωνές μοιάζουν με κάποιους “εσωτερικούς συγκατοίκους” με τη διαφορά ότι αν είχατε έναν πραγματικό συγκάτοικο στο σπίτι που μένετε και αν αυτός ήταν τόσο επικριτικός, τιμωρητικός, και ασταμάτητα γκρινιάρης, όπως κάνουν οι εσωτερικές φωνές που ακούτε, θα τον πετούσατε έξω την επόμενη μέρα , χωρίς πολλές εξηγήσεις.

Το να απαλλαγούμε από αυτές τις εσωτερικές φωνές δεν είναι καθόλου εύκολο, γιατί έχουμε την τάση να αποδεχόμαστε όλα όσα ακούμε από αυτές. Δεχόμαστε οτιδήποτε μας λένε ακόμα ακόμα και όταν αυτές είναι αυτοκαταστροφικές σκέψεις που μας βλάπτουν, όπως “Δεν θα τα καταφέρεις ποτέ“, “Δεν μπορείς να χάσεις βάρος” ή “Θα έχεις πάντα κατάθλιψη

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να πιστεύετε ό,τι σας λένε οι σκέψεις σας! Για να αλλάξετε τις σκέψεις σας, πρώτα θα πρέπει να λάβετε γνώση του περιεχομένου αυτών των σκέψεων. Πρέπει να ακούσετε προσεκτικά την εσωτερική σας φωνή, και να είστε σε θέση να κρίνετε εάν αυτά που ακούτε είναι για το καλό σας ή όχι.

Υπάρχουν μια σειρά από νοητικές συντομεύσεις (διευκολύνσεις), που μοιάζουν με χακάρισμα στη λειτουργία του μυαλού σας με σκοπό να παίρνετε εσείς τον έλεγχο, όταν αυτός προσπαθεί να επιβάλει τις αυτοκαταστροφικές σκέψεις του. Εδώ είναι μερικές εύκολες τεχνικές για να χακάρετε το μυαλό σας που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε την λειτουργία της δικής σας εσωτερικής φωνής.

Χακάρετε την Σκέψη Σας και Κάντε την Εσωτερική Σας Φωνή να Σωπάσει

Τεχνική # 1: Που βρίσκεται η σκέψη μου αυτή τη στιγμή;

Η πρώτη τεχνική είναι αρκετά εύκολη και μπορείτε να αρχίσετε να εξασκήστε πάνω σε αυτή από σήμερα. Για τις επόμενες 24 ώρες το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε τον εαυτό σας, όσο το δυνατόν συχνότερα, “Τι σκέφτομαι αυτή τη στιγμή;

Αν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού και ανησυχείτε για κάποια εργασία που πρέπει να προετοιμάσετε για το γραφείο στη δουλειά, το μυαλό σας θα σας πει: «Ανησυχώ». Αν πηγαίνετε στη δουλειά σας και σκέφτεστε την σύσκεψη που είχατε την περασμένη εβδομάδα, το μυαλό σας θα σας πει “Σύσκεψη“.

Κάθε φορά που θα κάνετε αυτό το “check in” στο μυαλό σας, δώστε στον εαυτό σας ένα Βάθμο, που αντιστοιχεί στην στιγμή της επίγνωσης της σκέψης του . Στο τέλος των 24 ωρών, καταγράψτε το αποτέλεσμά που συγκεντρώσατε. Προσποιηθείτε πως είναι ένα παιχνίδι και στόχος σας είναι να συγκεντρώσετε ένα υψηλό σκορ.

Αυτή η τεχνική ακούγεται εύκολη και έτσι είναι για περίπου μία ώρα από τη στιγμή που θα αρχίσετε. Οι περισσότεροι ξεχνούν να συνεχίσουν το παιχνίδι και χάνονται πάλι στις σκέψεις τους! Το να ελέγχετε συνεχώς το τι σκέφτεται το μυαλό σας, αναπτύσσει την ικανότητα της πνευματικής επίγνωσης, ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε τις σκέψεις πιο καθαρά και να τις αλλάξετε πιο εύκολα.

Τεχνική # 2: Δες τον Εαυτό Σου από το Θεωρείο

Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα θέατρο, με το μυαλό σας να παίζει τον ρόλο του στην σκηνή έχοντας επάνω του όλα τα φώτα των προβολέων. Τώρα φανταστείτε ότι εσείς κάθεστε στο θεωρείο του θεάτρου και παρακολουθείτε την παράσταση που δίνει το μυαλό σας. Έχετε μια καταπληκτική οπτική και είστε σε θέση να δείτε όλα όσα συμβαίνουν στη σκηνή: οι ελπίδες, τα όνειρα, οι φόβοι, οι αγωνίες, και όλες οι άλλες σκέψεις και τα συναισθήματα του μυαλού σας παίζουν στη σκηνή.

Αυτή είναι μια χρήσιμη νοητική τεχνική που σας βοηθά να παρατηρήσετε τον εαυτό σας όταν αισθάνεται στενοχωρημένος, ανήσυχος ή απογοητευμένος για κάτι. Βρεθείτε στο θεωρείο και παρακολουθήστε το μυαλό σας. Εποπτεύστε κάθε του κίνηση και πρόζα από ψηλά.

Από το μπαλκόνι, μπορείτε να δείτε το δράμα, όπως αυτό φανερώνεται στους άλλους. Εάν έχετε εμμονές στη σχέση σας, μπορείτε να δείτε πώς το μυαλό σας υποδύεται ένα οργισμένο ή φοβισμένο μέλλον. Εάν δεν μπορείτε να ξεχάσετε ένα διαπληκτισμό που είχατε με έναν φίλο, μπορείτε να δείτε τα συναισθήματα έχθρας που πυροδοτεί το μυαλό σας σε έναν ατελείωτο βρόχο. Δεν χρειάζεται να πέσετε πάνω σε αυτή την παγίδα!

Το να παρακολουθούμε την παράσταση του μυαλού μας από ψηλά μας δίνει την δυνατότητα να παίρνουμε τη θέση ενός τρίτου παρατηρητή. Μας απελευθερώνει από τις σκέψεις μας. Από τη στιγμή που αποδεσμευόμαστε από τις σκέψεις μας, είμαστε σε θέση να αρχίσουμε να τις αλλάζουμε και να ξαναγράψουμε το σενάριο όσων μας συμβαίνουν.

Τεχνική # 3: Η Απομαγνητοφώνηση

Φαντάζονται ότι έχετε έναν τεχνητό λογογράφο στο μυαλό σας και καταγράφει σε κείμενο κάθε είδους ομιλία. Κάθε σκέψη που κάνετε μεταγράφεται σε λέξεις και προτάσεις. Φανταστείτε πως στο τέλος της ημέρας μπορείτε να πάρετε αντίγραφα αυτής της μεγάλης στοίβας απομαγνητοφωνήσεων που αφορούν τις εσωτερικές συνομιλίες σας.

Διαβάστε το περιεχόμενο αυτών των εσωτερικών απομαγνητοφωνήσεων. Είναι ο ψυχικός σας διάλογος σας απότομος και ανάλγητος ή είναι χρήσιμος και τρυφερός; Μήπως μεμψιμοιρείτε για τους άλλους, ή μήπως τους ενθαρρύνετε για τις προσπάθειές τους; Είναι το σύνολο αυτού του διαλόγου καταστροφικό ή αντιθέτως είναι εποικοδομητικό;

Εάν είστε σωστά συγκεντρωμένοι, μπορείτε να αξιολογήσετε τα δεδομένα αυτά σε πραγματικό χρόνο. Όταν πιάσετε τον εαυτό σας να παλεύει με τις δυσάρεστες σκέψεις, φανταστείτε τες να μεταγράφονται σε κείμενο και να εκτυπώνονται σε πραγματικό χρόνο μπροστά σας. Ποιο είναι το περιεχόμενο αυτών των σκέψεων; Τι συμβουλή θα δίνατε σε κάποιον που έχει παρόμοιες έγνοιες;

Κάποτε άκουσα κάποιον να λέει, “Κανείς δεν μου έχει μιλήσει ποτέ με τέτοια αγένεια όπως μιλάω εγώ για τον εαυτό μου” Μόλις συνειδητοποιήσουμε τα πράγματα που το μυαλό λέει για μας και για τους άλλους και την επόμενη φορά που θα “ακούσουμε” την εσωτερική μας φωνή, θα πρέπει να αρχίσουμε αμέσως να αγνοούμε αυτές τις σκέψεις που σχηματίζονται και να τις αλλάζουμε.

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr  via  stevenaitchison.co.uk
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!