sex videos
site
phim sec

Κάνε αυτά που οι άλλοι σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις!

Κάνε αυτά που οι άλλοι σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις!

Σας έχει τύχει να πετύχετε έναν στόχο τη στιγμή που κανείς δεν το περίμενε από εσάς; Όταν επιτυγχάνουμε κάτι και διαψεύδουμε τις προσδοκίες των άλλων, όχι μόνο βιώνουμε έναν προσωπικό θρίαμβο, αλλά παράλληλα προβαίνουμε σε μια πράξη δικαιοσύνης εναντίον ανθρώπων που λειτουργούν συντηρητικά, χωρίς όραμα, οι οποίοι ποτέ δεν μας αντιμετωπίζουμε ειλικρινά, με σεβασμό ή οικειότητα.

Η κοινωνία μας έχει εμμονή με τη σύγκριση, ειδικά στον τομέα της εκπαίδευσης, στοιχείο που μας χαρακτηρίζει ήδη από μικρή ηλικία. Όλοι ξέρουμε ότι στη γαλαρία της τάξης κάθονται οι κακοί μαθητές, οι οποίοι, σύμφωνα με τους καθηγητές, οι οποίοι κάνουν ευγενείς προβλέψεις, δεν θα κάνουν ποτέ στη ζωή τους τίποτα!

«Είμαι πάντα έτοιμος να μάθω, αν και δεν μου αρέσει να με διδάσκουν».
-Winston Churchill-

Η εκπαίδευση πολλές φορές γίνεται μια τραυματική εμπειρία. Έχουμε σπουδαίους δασκάλους, αλλά το σύστημα και οι μέθοδοι δεν τους βοηθούν. Η εστίαση στην τυποποίηση δεν βοηθά τις ανάγκες των μαθητών και οδηγεί σε μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Κάποιος που αποτυγχάνει στο λύκειο, αποτυγχάνει και στη ζωή.

Κι όμως, υπάρχει άλλο ένα πρόβλημα που ενδεχομένως να επηρεάσει την εκπαίδευση ενός ατόμου: η οικογένειά του. Μεγαλώνοντας σε ένα δυσμενές, δυσάρεστο, ή σεξιστικό περιβάλλον ίσως εμφανίσετε ηττοπαθή στάση, την οποία δύσκολα θα μπορέσει να αποτινάξει από πάνω του.

Για να επιτύχουμε, πρέπει να σπάσουμε πολλά δεσμά!

Μερικές φορές, όταν θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό σωστά και αποτελεσματικά, πρέπει να απομακρυνθούμε από τα πάντα, να διαλύσουμε δεσμά και αλυσίδες. Η διαρθρωτική αυτή ανταρσία απαιτεί μια εσωτερική επανάσταση που δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε. Είναι απαραίτητο να καταργήσουμε εκπαιδευτικά πρότυπα, οικογενειακές αξίες, να περιορίσουμε τρόπους σκέψεις και πεποιθήσεις που μας έχουν κάνει δυστυχείς.

Όπως είπαμε, αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, ειδικά για τις γυναίκες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, σήμερα, την εποχή της προόδου, ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που βλέπουν τις προσδοκίες τους να συντρίβονται από πατριαρχικούς μηχανισμούς που συνεχίζουν να κυριαρχούν σε διάφορες οικογενειακές εστίες.

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον βιβλίο με τίτλο Δύναμη Ψυχής και Θρίαμβος: Μετανάστριες μιλούν για τις ιστορίες τους, όπου αναλύεται η δύσκολη διαδικασία που βιώνουν πολλές μετανάστριες από την Ινδία, την Αραβία και το Μεξικό για να μετακινηθούν σε άλλες χώρες. Αυτές οι γυναίκες είναι ένα παράδειγμα καθημερινής πάλης ενάντια στις αντιξοότητες, ενώ αγωνίζονται για να ανοίξουν δρόμο για την οικογένειά τους σε μια νέα κοινωνία. Ωστόσο, υπάρχει ένας άλλος σιωπηλός, σκοτεινός και ευαίσθητος αγώνας για τον οποίο οι άνθρωποι συνήθως δεν μιλάνε.

Διαβάστε επίσης: Τα 6 χαρακτηριστικά που διαθέτει μια επιτυχημένη γυναίκα

Αναφερόμαστε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην ιδιωτική τους ζωή. Η πατριαρχία εξακολουθεί να ορίζει τη ζωή των γυναικών σύμφωνα με τους γονείς, τους συντρόφους και το περιβάλλον τους. Η αποκατάσταση της θέσης των γυναικών και η ενθάρρυνση των νέων γενεών προς αυτή την κατεύθυνση είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ψυχικού σθένους. Όλα αυτά είναι δύσκολα πράγματα για τα οποία κανείς δεν μιλάει.

Οι γυναίκες αυτές είναι ανώνυμα πρόσωπα που δείχνουν τη δύναμή τους, το θάρρος και την προθυμία τους να προχωρήσουν, να επιτύχουν ισότιμη θέση μέσα σε μια άνιση κοινωνία.

Αυτό που μας καθορίζει είναι οι πράξεις μας, όχι οι προθέσεις μας!

Ο θαυμαστός χαρακτήρας των ανθρώπων που επιτυγχάνουν τους στόχους τους!

«Η επιτυχία δεν έχει καμία σχέση με έναν πλούσιο τραπεζικό λογαριασμό, ένα μεγάλο σπίτι, ή ένα ωραίο αυτοκίνητο∙ δεν έχει καμία σχέση με υλικά αγαθά. Ο μεγαλύτερος θρίαμβος στη ζωή είναι να είμαστε ελεύθεροι να αισθανθούμε περήφανοι για αυτό που έχουμε επιτύχει. Σίγουρα, δεν μπορούμε πάντα να κερδίζουμε, αλλά δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τον στόχο μας να φτάσουμε στα αστέρια, να επιτύχουμε τα όνειρά μας, να βρούμε την προσωπική ισορροπία που θα μας επιτρέψει να πούμε «είμαι καλά, δεν θέλω τίποτα άλλο».

«Η αυτοπεποίθηση είναι το πρώτο μυστικό της επιτυχίας».
-Ralph Waldo Emerson-

Το πιο δύσκολο εμπόδιο στη νίκη είναι οι πεποιθήσεις που μας έχει διδάξει η κοινωνία από την παιδική μας ηλικία. Τα σχολεία που βάζουν ετικέτες και κάνουν διακρίσεις παράγουν φοιτητές που ακολουθούν την αυτοεκπληρούμενη προφητεία ότι δεν αξίζουν τίποτα. Αυτοί οι μαθητές μαθαίνουν να πιστεύουν ότι δεν αξίζουν να επιτύχουν τα όνειρά τους. Με τον ίδιο τρόπο, οι οικογένειες κόβουν τα φτερά των παιδιών τους και τα δηλητηριάζουν με απαρχαιωμένες και περιοριστικές ιδέες, ενώ τα εμποδίζουν να ακολουθούν την καρδιά τους, το όραμά τους.

Διαβάστε επίσης: 8 λόγοι που το σχολείο προκαλεί στα παιδιά κατάθλιψη και μειώνει τη νοημοσύνη τους

Ας κόψουμε λοιπόν τους δεσμούς με τους ανθρώπους που μας κρατούν πίσω, το συντομότερο δυνατόν, ας σπάσουμε αυτή τη ζώνη που μας κρατάει δεμένους με το παρελθόν και την ανελευθερία. Δεν έχει σημασία πόσο πονάει, ούτε τι συνέπειες μπορεί να έχει, εάν αποκτήσουμε εξουσία του εαυτού μας, αυτοεκτίμηση και ελευθερία.

Η επιτυχία δεν εξαρτάται από την οξυδέρκεια, την ικανότητα, την εξωστρέφεια. Για να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας, πρέπει να έχουμε μια νοοτροπία προσωπικής ανάπτυξης. Δεν πρέπει ποτέ να πείσουμε τον εαυτό μας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Οι άνθρωποι που είναι σε θέση να ελέγξουν τους συναισθηματικούς και ψυχολογικούς τους μηχανισμούς και να τους θέσουν σε αντιπαράθεση με την ανάπτυξη μπορούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες.

Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, πάντα υπάρχει ελπίδα. Τίποτα δεν γίνεται όταν παραμένουμε στάσιμοι. Ας μην αφήσουμε άτομα που δεν έχουν ελεύθερη σκέψη να μας απομακρύνουν από τα όνειρά μας, να μας κλέψουν την αξιοπρέπεια. Ας μην καταθέσουμε τα όπλα, η επιτυχία δεν είναι τίποτε άλλον, παρά μια επιθυμία να ζήσουμε!

Κείμενο – Απόδοση, Λ.Τ.  Εικόνα: Graham Franciose

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!