sex videos
site
phim sec

Βρες Ελπίδα μέσα στον Άδικο Κόσμο που Σε περιβάλλει με Αυτές τις 4 Συμβουλές

Βρες Ελπίδα μέσα στον Άδικο Κόσμο που Σε περιβάλλει με Αυτές τις 4 Συμβουλές

«Οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς είναι πραγματικό.» ~ Πάμπλο Πικάσο

Ο κόσμος είναι τόσο άρρωστος. Όλα μοιάζουν να χρειάζονται λύτρωση. Η επικαιρότητα μας γεμίζει κάθε μέρα με δέος και θλίψη. Αυτές οι παράξενες και αλλόκοτες εποχές είναι μια πρόκληση για πολλούς από μας.

Μερικοί από εμάς είμαστε αρκετά ευαίσθητοι. Νιώθουμε τον πόνο του καθενός. Έχουμε αυτό που το λένε ενσυναίσθηση και νοιαζόμαστε για κάθε άτομο, για κάθε ζώο και ολόκληρο τον κόσμο που μας περιβάλλει. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε μέσω της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού, αλλά τα αποθέματα προσφοράς που έχουμε δεν αρκούν για να εξαλείψουμε την φτώχεια από παντού και να σώσουμε μόνοι μας τον κόσμο.

Τέτοιες σκέψεις μας γεμίζουν με απελπισία. Νιώθουμε πως δεν έχουμε αρκετούς πόρους και χρόνο για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων. Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα του καθενός, αλλά θα θέλαμε να το κάνουμε. Και αν δεν ικανοποιηθεί αυτή μας η παρόρμηση, καταρρακωνόμαστε από την αποτυχία μας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να βρίσκουμε την ισορροπία μεταξύ της διαρκής ανάγκης για δοτικότητα και της παραίτησης όταν έρχονται τα δύσκολα. Πώς μπορούμε να γαλουχήσουμε την αισιοδοξία μας σε αυτές τις αβέβαιες ημέρες;

Να θυμάσαι ότι οι άνθρωποι φέρονται άσχημα όταν περνάνε στενοχώριες

Το να αναρωτιόμαστε αν κάποιος έχει καλό ή κακό χαρακτήρα, μια συνηθισμένη αρνητική παγίδα στην οποία πέφτουμε. Αν κάποιος μας πληγώσει, τείνουμε να πιστεύουμε ότι σε όλα του είναι κακόβουλος. Χρειάζεται να αποστασιοποιηθούμε από τέτοιες σκέψεις για να καταλάβουμε πως τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά.

Είναι δύσκολο να δούμε τους άλλως ως ανθρώπινα αδύναμα πλάσματα σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά πρέπει να το κάνουμε για να διατηρήσουμε την ελπίδα μας ζωντανή. Οι άνθρωποι όταν πληγώνονται βγάζουν ένα κακό εαυτό προς τα έξω και συχνά επιτίθενται, βγάζουν μίσος, ή δρουν εγωιστικά. Αισθάνονται πως ένα μεγάλο μέρος του εαυτού τους έχει σπάσει και προσπαθούν να το αντισταθμίσουν κάνοντας τους άλλους να αισθανθούν άσχημα.

Δεν λέω ότι η συμπεριφορά τους θα πρέπει να γίνεται ανεκτή. Οπωσδήποτε, θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τη συμπεριφορά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι και ανθρώπινα όντα που έχουν αδυναμίες. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι είναι άνθρωποι σαν εσάς και είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχουν τις δικές τους στενοχώριες. Αυτό ισχύει και για τις πιο ακραίες περιπτώσεις, για τον συνεργάτη που τσακωθήκατε στη δουλειά, το αφεντικό, τους πολιτικούς.

Ο κόσμος δεν είναι γεμάτος από κακούς ανθρώπους, αλλά από δυστυχισμένα άτομα που χρειάζονται αγάπη. Αναγνωρίζοντας την ανθρώπινη υπόσταση και τις αδυναμίες που αυτή εμπεριέχει, είναι μια όμορφη πρόκληση για προβληματισμό. Αυτή θα είναι μια συνεχής δια βίου άσκηση.

Απάντησε με αγάπη, όταν κάποιος αρχίσει να σου επιτίθεται

Όλοι μοιάζουν εξαντλημένοι συναισθηματικά στις μέρες μας. Το βάρος όλου του κόσμου πέφτει στους ώμους μας. Λόγω τις προσπάθειάς τους να αντεπεξέλθουν σε κάθε είδους πρόκληση, οι άλλοι μπορεί να γίνουν λίγο πιο οξύθυμοι ή αγενείς μαζί σας.

Δείξτε τους τον καλύτερό εαυτό σας και απαντήστε τους με ευγένεια. Αν κάποιος σας φερθεί με ανώριμο τρόπο ή γίνει λίγο αγενής μαζί σας, προσπαθήστε να δώσετε τόπο στην οργή και αφήστε τον να φύγει. Μην αφήνετε τις προσβολές τους να σας επηρεάζουν. Δείξτε τους πως καταλάβατε ότι ξεσπούν πάνω σας επειδή έχουν κακή διάθεση και αρνηθείτε ευγενικά να παίξετε το παιχνίδι τους.

Να παίρνεις την πρωτοβουλία να βοηθάς όποιον έχει ανάγκη

Μην ρωτάς κάποιον αν χρειάζεται κάτι. Πάρε την πρωτοβουλία και δώσ’ του μια βοήθεια. Μια ανθρώπινη πράξη μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη κινήτρων και ελπίδας. Αν δείτε κάποιον και αντιληφθείτε πως χρειάζεται κάποιου είδους βοήθεια, ρωτήστε τον εαυτό σας τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτόν.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρές και απλές πράξεις. Μια μέρα, πριν από λίγους μήνες, ήμουν άσχημα για κάτι προσωπικό και κάθισα σε ένα πεζούλι στο πεζοδρόμιο με κατεβασμένο το κεφάλι. Ένας ξένος με πλησίασε και με ρώτησε απαλά αν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να κάνει για μένα. Αρνήθηκα από αξιοπρέπεια τη βοήθεια και αυτός απλά ακούμπησε το χέρι του στον ωμό μένοντας δίπλα μου για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, είπε μερικά ενθαρρυντικά λόγια και συνέχισε στο δρόμο του.

Αυτή η μικρή χειρονομία με έκανε να αισθάνομαι πολύ λιγότερο μόνος εκείνη την στιγμή. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, ανάλογα με τις δυνάμεις μας. Εάν αισθάνεστε πως κάποιος σας χρειάζεται, μην τον προσπεράσετε, αλλά σταματήστε και ενδιαφερθείτε.

Να θυμάσαι καθημερινά ότι η Μαγεία είναι μέρος της πραγματικότητας

Στο γραφείο μου έχω σημειώσει ένα απόφθεγμα του Πικάσο που λέει, «Οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς είναι πραγματικό». Όταν χάνω την ελπίδα μου, αυτό μου θυμίζει ότι ο κόσμος που θέλω να ζήσω γίνεται πραγματικότητα μέσω της φαντασίας μου. Αναδύεται στη πραγματικότητα γιατί εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε τον κόσμο μας.

Είναι ενθαρρυντικό να ξέρουμε πως τη μαγεία που έχουμε μέσα μας κανείς δεν μπορεί να μας την πάρει. Θα υπάρχει πάντα μέσα μας και κανείς δεν μπορεί να μας την αφαιρέσει ό, τι και αν κάνει. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας αυτή την έμφυτη αξία που έχετε.

Ό, τι βάζετε με την φαντασία είναι ρεαλιστικό και η υλοποίησή του είναι εφικτή. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που εργάζονται καθημερινά για την οικοδόμηση ενός πιο ευγενικού και τρυφερού κόσμου. Αν καταλάβετε πως βρίσκουν κίνητρο από το μαγικό κόσπο που υπάρχει μέσα τους, θα αποκαλύψετε και τον δικό σας που υπάρχει και σε σας.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!