sex videos
site
phim sec

Εάν πάψει να σας αγαπάει, θα το καταλάβετε χωρίς να χρειαστεί να σας το πει!

Μην παλεύετε να κρατήσετε κάποιον που δεν σας αγαπά, η αγάπη δεν είναι καταναγκασμός – 6 Σημάδια που Δείχνουν ότι Δεν Σας Αγαπάει Πλέον

Βράδυ καλοκαιριού, σε μια βεράντα με θέα στη θάλασσα, δάκρυα έτρεξαν στα μάγουλά μου, σιγά-σιγά, σιωπηλά, μέχρι τη γωνία των χειλιών μου, εκεί που κάποτε συνήθιζες να ακουμπάς τα δικά σου χείλια, τα δικά σου φιλιά, που τώρα δεν μου δίνεις πια…

Ακόμα κι αν μου έλεγες ότι ακόμη μ’ αγαπάς, η καρδιά μου δεν θα σε πίστευε. Μετά από αυτό το καλοκαίρι, απομακρύνθηκα σιγά-σιγά από κοντά σου, για να μη σε ξαναδώ πια.

Μήπως νιώσατε κι εσείς κάπως έτσι στη ζωή σας; Αν ναι, τότε αισθανθήκατε την απώλεια ενός έρωτα, κάποιος που σας αγαπούσε, δεν σας αγαπάει πλέον. Σε αυτή την περίπτωση, μην παλέψετε∙ η αγάπη δεν είναι καταναγκασμός, δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κάποιον να μας αγαπήσει.

Κλάψτε, βιώστε πλήρως το πένθος σας, αλλά μείνετε μακριά από το άτομο που δεν σας αγαπά πλέον. Αποχαιρετίστε τον. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αντικείμενα είναι πάντα εδώ, και αν οι εικόνες του χαμένου έρωτα σας στοιχειώνουν, να ξέρετε ότι θα διαλυθούν, θα τρέξουν μαζί με τα δάκριά σας στη λήθη.

6 Σημάδια που δείχνουν ότι δεν σας αγαπάει πλέον!

Όταν κάποιος πάψει να σας αγαπάει, το νιώθετε, το αντιλαμβάνεστε∙ ακόμα κι αν θάψετε αυτό το συναίσθημα απόρριψης με χίλιες δικαιολογίες, στο τέλος αυτό θα έρθει στην επιφάνεια κάποια μέρα. Μην εναντιωθείτε, αφήστε το συναίσθημα να βγει, αφήστε το να φύγει για πάντα και συνεχίστε να ζείτε. Εάν έρθει κάποια μέρα και εκείνος δεν σας αγαπά πια, θα το ξέρετε χωρίς να χρειάζεται να σας το πει.

Ο σύντροφός σας θα σας πει ότι δεν είναι αλήθεια, ότι σας αγαπάει!

Μπορεί ο σύντροφός σας να το αρνείται έντονα, αλλά οι πράξεις του λένε το αντίθετο. Βασιστείτε σε αυτό που κάνει, όχι σε αυτό που λέει. Γενικά, τα συναισθήματά μας αποκαλύπτονται μέσα από τη συμπεριφορά μας, όχι από τα αφηγήματα και τις ψευδείς ιστορίες που λέμε.

Ο ρεαλισμός είναι η καλύτερη στρατηγική!

Παρατηρήστε τη σχέση σας κι αναλύστε τα συναισθήματα που νιώθετε μέσα σε αυτή τη σχέση. Εάν αισθάνεστε δυσφορία, εάν υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί και το πρόβλημα παραμένει παρά τις συζητήσεις που γίνονται πάνω στο ίδιο θέμα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ρεαλισμό.

Είναι σκληρό, αλήθεια, αλλά πρέπει να κοιτάξετε την κατάσταση κατάματα.  Δεν είναι σωστό να σκεπάζετε τις καταστάσεις με πέπλο μυστηρίου. Είναι καλύτερα να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και να στραφείτε πλέον στον κόσμο που σας περιβάλλει

Δεν θέλει να περνά χρόνο μαζί σας!

Οι σύντροφοι χαίρονται να είναι μαζί και κανένας από τους δύο δεν αποφεύγει την ευκαιρία να είναι με το άλλο του μισό. Οι σύντροφοι δεν επινοούν φανταστικές υποχρεώσεις για να αποφύγουν τη συντροφιά του άλλου.

Εάν ο σύντροφός σας δεν καταβάλει καμία προσπάθεια να περάσει χρόνο μαζί σας, αυτό σημαίνει ότι δεν σας αγαπάει πλέον.

Γενικά, ακόμη και αν κάποιος είναι πολύ απασχολημένος, πάντα βρίσκει χρόνο, έστω και λίγο, για να μείνει με τον αγαπημένο, ή τουλάχιστον φαίνεται ότι με κάποιον τρόπο τον σκέφτεται.

Δεν τον εμπιστεύεστε!

Ακόμη και ένα ζευγάρι που μόλις ξεκίνησε μια σχέση, αντιμετωπίζει παρεξηγήσεις με αποτέλεσμα να κυριαρχούν μερικές φορές δυσπιστία, ζήλια, έντονες κρίσεις και συγκρούσεις. Αν με την πάροδο του χρόνου, η δυσπιστία παραμένει παρά τη διευκρίνιση των πραγμάτων, τότε η αγάπη δυσκολεύεται να επιβιώσει, ή μπορεί και να μην υπάρχει πια.

Δεν είναι εκεί για εσάς όταν τον χρειάζεστε!

Δεν χρειάζεται να επινοήσετε μια «ανάγκη» για βοήθεια, μόνο και μόνο για να προσελκύσετε την προσοχή του. Η περίπτωση αυτή αφορά μια πραγματική ανάγκη για βοήθεια και ο σύντροφός μας απουσιάζει από τη ζωή μας, λαμβάνει υπόψη την ανάγκη μας.

Εκεί, πρέπει να δείτε τα γεγονότα κατάματα και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Ποια είναι η χρησιμότητα του να είσαι με κάποιον στον οποίον δεν μπορείς πραγματικά να υπολογίζεις όταν τον χρειάζεσαι;

Δεν έλκεται από εσάς!

Εάν οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα χάδια, τα βλέμματα και το σεξ έχουν εξαφανιστεί από τη ζωή του ζευγαριού για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι επειδή δεν υπάρχει αγάπη.

Το πάθος δεν είναι αιώνιο, βέβαια, αλλά μόλις εξασθενίσει το πάθος, παραμένουν τα σημάδια της αγάπης, ό,τι κι αν γίνει. Ίσως είναι πιο ήπια, αλλά είναι πάντοτε εκεί.

‘«Η Αγάπη δεν χρειάζεται να την καταλαβαίνεις, πρέπει να την αποδεικνύεις»

Paulo Coelho

Κείμενο –Απόδοση Λ.Τ.  Εικόνα: Edv. Munch

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!